Ketty´s Klinik


Startside

CD: "DIT LIV - din rejse"

 Hypnose

TFT

Zoneterapi

Akupunktur

KST

Øre-lys

Healing

Om Klinikken

 

 

Kontakt til klinikken:

 

Tlf. 26671440

 

ketty.emborg@turbopost.dk

 

  

Kræft - er det en sygdom?

I oktober 2013 fik jeg diagnosen brystkræft. Det var meget underligt, for jeg følte mig sund og rask. Der havde ikke været noget at mærke i brystet, men under scanningen fandt man 2 små knuder på ca. 2-3 mm i diameter og lidt hævelse i en lymfe.

Jeg bestilte tid hos Læge Knut Flytlie i Vejle, for at blive behandlet med c-vitamin. Han har arbejdet med kræftpatienter i de sidste 25-30 år. Folk, som i de fleste tilfælde er opgivet fra sygehusets side. (Flytlie er nu delvis gået på pension og behandler ikke længere med c-vit.)

Samtidig havde jeg en samtale med min egen læge, som jeg oplyste om, at jeg ikke ønskede kemobehandling i første omgang. Min læge var forstående. "Vi lever jo i et frit land" sagde han. Han kunne oplyse mig om, at alle scanninger af kroppen var rigtig fine. Mine årer var rigtig fine, mine indre organer var rigtig fine og mine knogler var rigtig fine. Og det er jo rart at vide.

Der var tid hos Flytlie 3 uger senere. Han tog en blodprøve, som blev sendt til et tysk laboratorium. Prøven kunne vise 3 ting:

1. Om immunforsvaret er i gang med at bekæmpe kræften. Hvis det var tilfældet, behøvede vi ikke at gøre mere.

2. Om immunforsvaret er "gået i stå". Hvis det var tilfældet, skal immunforsvaret styrkes og kemoterapi ville have været meget farligt.

3. Om immunforsvaret er ok, men kræften holder sig skjult for det. Hvis det er tilfældet, kan man tage en prøve af kræften og sende til laboratoriet, som dyrker på det og finder et antiserum, som sprøjtes ind i knuden, hvorved den dør.

Min prøve viste, at mit immunforsvar var i fuld gang med at bekæmpe kræften.

Hos Flytlie er det også muligt at få taget en blodprøve, som ligeledes sendes til et laboratorium i Tyskland, hvor der måles hvor meget kræft, der er i kroppen og dermed også, hvornår det er bekæmpet. Sådan en prøve fik jeg taget i slutningen af november 2013.

Overraskelsen var stor, da blodprøven viste, at min krop var rask!! Jeg fik derfor ikke c-vitaminbehandlinger.

Det blev anbefalet at lave en ny test i februar 2014. Denne test viste samme resultat som den første. Flytlie anbefalede herefter, at jeg blev grundigt undersøgt på sygehuset igen.

Det viste sig, at en af knuderne i mit bryst ikke kunne måles i den blodprøve, der var blevet taget, fordi den var østrogenfølsom. Den ville først kunne måles, hvis den spredte sig ud i hele kroppen.

En ny scanning i marts 2014 viste, at der nu var en stor knude på 8,5 cm i diameter og der var stadig var kræft i lymfeknuderne. Derfor valgte jeg nu at tage imod tilbuddet om kemoterapi samtidig med at jeg fik c-vitaminbehandlinger i Vejle.

Den 1. april 2014 startede jeg med kemo-medicinen. Jeg fik 2 forskellige slags. Den første ("den røde"), som gives 1 gang hver 3. uge og som normalt giver kvalme, fik jeg kun nogle få timers ubehag af efter, jeg havde fået den - og den anden (Taksol), som gives ugentligt, gav mig ikke bivirkninger, som jeg kunne mærke.

Men da kemo-medicin er gift for de hurtigst voksende celler, vil der også gå en del raske celler til grunde. Det bevirker at en del af håret falder af, neglene vokser langsomt og sårheling går langsommere.

Ved slutningen af den medicinske behandling, viste en ny scanning, at der kun var 3 små pletter, der hvor der tidligere havde været en knude og scanningen viste ikke noget i lymferne. En alm. scanning er dog ikke nøjagtig nok til at kunne vise alt.

Heldigvis findes der mange muligheder for også selv at påvirke kræft!! Og det jeg gjorde var følgende:

1. Læste "Kræft er ikke nogen sygdom" af Andreas Moritz (1. halvdel af bogen er bedst) og "Dit liv i dine hænder" af Jane Plant

2. Så vidt muligt at spise efter min blodtype og sørgede for at 70 - 80 % af min kost var basisk (frugt og grønt) og 20-30 % syrekost (kød, brød og sukker/stivelse). Drak grøntsagssaft, tog hamp-olie og fiskeolie.

3. Så vidt muligt at undgå mælkeprodukter, hvidt mel, hvidt sukker og hvidt salt. Men tog ahornsirup blandet med natron. Blandingen skaber et basisk miljø i cellerne, som dræber kræftceller. (Opskrift nedenfor)

4. Fik immunstyrkende akupunktur indtil kemoterapien startede og herefter zoneterapi / massage samt intravenøst C-vitamin.

5. Spiste de immunstyrkende vitaminer og mineraler, som blev anvist af læge Flytlie.

6. Gik en tur ½ -1 time midt på dagen for at få iltet blodet og kroppen. Ilt er også med til at gøre kroppen basisk.

7. Nynnede og sang. Giver også ilt til kroppen og gør dig glad. Forsøg fra udlandet på kvinder med brystkræft viser, at når man nynner, så kan kræftknuder opløses. Se Birgit Lynges forsøg her i landet med kvinder og brystkræft: "Lærkesang"

8. Fik coaching.

9. Undgik stress ved at sørge for at meditere, lave bevidste dybe åndedrag, le meget (læse sjove bøger bl.a. af Flemming Jensen), så vidt muligt gå tidligt i seng og sove 8 timer hver nat.

10. Undgik angst ved at få hypnose og lave selvhypnose - og kun fortælle om kræften til de mennesker, der kunne støtte mig i mine valg. (Jeg havde ikke brug for medlidenhed, da det ville minde mig om kræften og derved fastholde mig i at "fejle noget" og friste mig til at få selvmedlidenhed.)

Min selvhypnose gik ud på at fortælle mig selv dagligt, at "Jeg er sund og rask og min krop helbreder sig selv i alle tilfælde."

Stress og angst påvirker åndedrættet, så kroppen iltes for lidt. Samtidig sendes stresshormoner ud i kroppen. De virker nedbrydende for cellerne. Dvs. at cellerne bliver ekstra belastede og derfor ikke har det samme overskud til at tage sig af kræften. Derfor var det vigtigt for mig at være glad, rolig og føle mig godt tilpas.

Opskrift:

Det er taget fra bogen ”Kræft er ikke nogen sygdom – det er en overlevelsesmekanisme” af Andreas Moritz.

 

5 dele 100% ren ahornsirup

1 del rent bagepulver (natriumbikarbonat, tvekulsurt natron – uden tilsat aluminium)

 

Kom blandingen i en kasserolle og opvarm den ved middel varme i fem minutter. Rør godt rundt. Blandingen bruser en del op og skummer. Opbevar den koldt, og tag en teskefuld to gange om dagen.

Kan godt tages 3 gange om dagen.

 

Du kan opleve kraftig udrensningssymptomer – men det er kun godt. Det betyder at kræftceller, bakterier og toksiner uddrives gennem fordøjelseskanalen.

 

Blandingen skaber et basisk miljø i cellerne – hvilket kræft celler absolut ikke bryder sig om – de vil nemlig gerne have syre og minus ilt.

 

 

Til dig, der er på vej igennem en kræft: Opsøg og bevar roen og de mennesker, der kan støtte dig i det. Må dit liv blive langt og lykkeligt!